Swedish Modules

Swedish Modules i Emtunga AB

Modulär byggnation med kvalificerat teknikinnehåll. 

Bolaget har lång erfarenhet av modulära byggnader med krav på precision och teknisk exakthet och har enheter installerade över stora delar av världen. Idag levererar bolaget till följande affärsområden: Offshore, Renrum (operationssalar, lab m m), Industriella funktioner (styrcentraler till energisektorn, ställverk, datarum) och Fastigheter.

Den modulära verksamheten startade redan 1974 under namnet Emtunga Mekaniska Verkstad AB, då bolaget levererade de första bostadsdelarna till offshore-industrin i Nordsjön. 1986 levereras kompletta, moldulärt byggda, läkemedelsfabriker. 2009 ombildades bolaget till Swedish Moduels som då tog över koncept, know how och produktionen i Emtunga. 2015 skrev bolaget historia då man levererade nordens tre första modulärt byggda operationssalar till Karlskoga Lasarett.

Kontakt: CEO, Måns Belfrage +46 (0)512-77 33 09, mans.belfrage@swedishmodules.com

www.swedishmodules.com

Grundels

Grundels Fönstersystem AB

Grundels erbjuder fastighetsägare och förvaltare av fastigheter, en prisvärd systemlösning i form av energi- och bullerisolering av befintliga fönster. Den unika isolerglastekniken ger snabbt en minskad energiförbrukning (ca 30%) och en ökad komfort för hyresgästen. Isolerglasen och systemlösningen för montagen produceras i egen fabrik i Oxelösund, som har en kapacitet på 50 000 enheter/år. Huvudkontoret ligger i Karlstad och bolaget är aktiva över hela Sverige.

Kontakt: Vd Conny Grundel, conny.grundel@grundels.se www.grundels.se

 

 

Aptic

Aptic AB

”Smart software for hard cash”

Aptic är ett snabbväxande nordiskt Fintech-bolag som har utvecklat en avancerad och heltäckande plattform – Aptic ARC – för finansiella lösningar och moduler för betalningar, reskontratjänster, fakturaköp, inkasso samt konto- och kredithantering.

På Aptic kombineras branschkunskap med IT-kompetens vilket möjliggör inte bara smart affärsutveckling utan också snabb implementering av lösningarna.  En marknadsledande plattform har utvecklats för att sömlöst kunna integreras med kunders befintliga system. Plattformen bygger på nästan 20 års erfarenhet och kunskap och kan kombineras med en rad moduler. Resultatet blir en av de bästa, mest heltäckande och avancerade lösningarna på marknaden. Kunderna, däribland Qliro, SEB, Intrum, Komplett Bank och Visma, uppskattar det företaget gör. De har insett fördelen med att behålla sina kundrelationer och hela vinsten själv.

Aptics kunder finns över hela norra Europa och på kontoren i Stockholm, Trollhättan och Skövde i Sverige, samt i Oslo i Norge och Århus i Danmark arbetar ca 70 medarbetare. Det finns en stor efterfrågan på Aptics lösningar och företaget planer att expandera till nya marknader.

Kontakt: CEO Knut Eirik Storsul, +47 911 70456, knut.eirik.storsul@aptic.se

www.aptic.se

Johan Lundh - Stenhaga Cannabiz

Stall Stenhaga AB

Stall Stenhaga har sin verksamhet på Stenhaga Gård i Vara och bedriver en aktiv avels- och utbildningsverksamhet av lovande hopphästar. Hästarna tävlar upp till elitnivå.

Kontakt: Vd Anna Ellhage, anna@stenhaga.com,

 TL Invest

TL Invest

 

Genom TL Invest har Stenhaga investerat i förnybar energi i form av vindkraft.  Tillsammans med TL Vind har bolaget projekterat och byggt en vindkraftspark i Vara kommun för att bedriva energiproduktion.

Kontakt: Styrelserepresentant Sonny Klarén, +46 (0) 708 13 29 55, sonny@stenhaga.com