Swedish Modules

MedicSolution Nordic AB

Modulär byggnation med kvalificerat teknikinnehåll.

Bolaget har lång erfarenhet av modulära byggnader med krav på precision och teknisk exakthet och har enheter installerade över stora delar av världen. Idag levererar bolaget produkter och lösningar till sjukvård (operationssalar, sterilcentraler mm) och forskning (renrum och laboratorier).

Den modulära verksamheten startade redan 1974 under namnet Emtunga Mekaniska Verkstad AB, då bolaget levererade de första bostadsdelarna till offshore-industrin i Nordsjön. 1986 levereras kompletta, modulärt byggda, läkemedelsfabriker. 2009 ombildades bolaget till Swedish Modules som då tog över koncept, know how och produktionen i Emtunga. 2015 skrev bolaget historia då man levererade nordens tre första modulärt byggda operationssalar till Karlskoga Lasarett. Hösten 2021 sålde bolaget produktionsverksamheten i Emtunga tillsammans med affärsområdena Power och Datacenter, men bibehöll kompetens och erfarenhet kring sjukhus och forskning. I samband med det ändades företagsnamnet till MedicSolution Nordic AB med full fokus på sjukvård och forskning.

Kontakt: CEO Jens Sjödahl, +46 (0) 761 45 22 65, jens.sjodahl@medicsolution.com

www.medicsolution.com

Grundels

Grundels Fönstersystem AB

Grundels erbjuder fastighetsägare och förvaltare av fastigheter, en prisvärd systemlösning i form av energi- och bullerisolering av befintliga fönster. Den unika isolerglastekniken ger snabbt en minskad energiförbrukning (ca 30%) och en ökad komfort för hyresgästen. Isolerglasen och systemlösningen för montagen produceras i egen fabrik i Nyköping, som har en kapacitet på 50 000 enheter/år. Huvudkontoret ligger i Karlstad och bolaget är aktiva över hela Sverige.

Kontakt: VD Conny Grundel, +46 (0) 707 83 43 16, conny.grundel@grundels.se

www.grundels.se

 

Aptic AB

“Leading the new era of fintech evolution”

Aptic är ett snabbväxande nordiskt fintech-företag som tillhandahåller mjukvarulösningar till företag inom bank, finans och e-handel. De egenutvecklade plattformarna hanterar betalningar, factoring, inkasso, leasing, reskontratjänster samt konto- och kredithantering. Lösningarna utvecklas och skräddarsys för att passa Aptics kunders specifika affärsbehov.

Aptic drivs av att lösa sina kunders utmaningar. För att lyckas strävas kontinuerligt efter en djup förståelse för kundernas verksamhet och specifika behov. Aptic kombinerar branschkunskap med expertis inom affärs- och digitalisering vilket möjliggör både smart affärsutveckling och snabb implementering av lösningarna. Aptics kunder finns i såväl Skandinavien som i Nordeuropa och några av dem är Intrum, Lowell, SEB, Wasa Kredit, Collector Bank och Komplett Bank.

Aptic har idag 130 anställda + partners spridda på olika kontor; huvudkontoret i Stockholm, verksamheten i Skövde samt  ytterligare kontor i Oslo, Haag och Aarhus. Det finns en stor efterfrågan på Aptics lösningar och företaget planerar att expandera till nya marknader.

Kontakt: CEO Knut-Eirik Storsul +47 911 70 456, knut.eirik.storsul@aptic.net

www.aptic.net

Johan Lundh - Stenhaga Cannabiz

Stall Stenhaga AB

Stall Stenhaga har sin verksamhet på Stenhaga Gård i Vara och bedriver en aktiv avels- och utbildningsverksamhet av lovande hopphästar. Hästarna tävlar upp till elitnivå.

Kontakt: Vd Anna Ellhage, anna@stenhaga.com,

 TL Invest

TL Invest

Genom TL Invest har Stenhaga investerat i förnybar energi i form av vindkraft.  Tillsammans med TL Vind har bolaget projekterat och byggt en vindkraftspark i Vara kommun för att bedriva energiproduktion.

Kontakt: Styrelserepresentant Ludwig Ellhage, +46 (0) 738 06 10 82, ludwig@bilkompaniet.eu

 

Stenhaga Motorsport AB

Stenhaga Motorsport debuterade i racingvärlden 2021 och satte avtryck redan direkt. Med 7 bilar till start i Porsche Sprint Challenge Scandinavia blev dem seriens största team. Man tog lärdom av premiäråret och lyckades ta hem segern för Porsche Sprint Challenge Scandinavia säsongen 2022 och även igen 2023, då med 4 bilar i teamet. Porsche Sprint Challenge Scandinavia är en enhetsserie styrt av Porsche. Temat fortsätter sin satsning även 2024 där racen kommer att gå på banor i Sverige, Norge och Danmark.

Kontakt: Ludwig Ellhage, +46 (0) 738 06 10 82, ludwig@bilkompaniet.eu

Bilkompaniet i Tråvad AB

Bilkompaniet är ett dotterbolag till Stenhaga Invest,

det är ett litet familjärt företag med stort bilintresse. Företaget grundades 1993 av Svante Andersson och drivs idag av sonen Ludwig Ellhage.

Inriktningen och specialiteten är sportbilar och samlarbilar, främst från de Europiska biltillverkarna. Bilkompaniet är inte auktoriserad för något märke utan handlar med de bilar de själva vill och är intresserade av. Noggrannhet och kvalitet är något som värdesätts högt.

Generellt sett, men framför allt när de gäller de entusiast- / samlarbilarna som säljes så värdesätts alltid orörda originalbilar med låg mätarställning.

Inne i deras showroom utanför Vara finns ett 20-tal bilar i lager. Efter många år i brunchen har ett brett kontaktnäts byggts upp över stora delar av världen vilket gör att dem kan få fram specialbilar som aldrig nått den öppna marknaden.

Bilkompaniet vill hjälpa deras kunder på ett säkert och tryggt sätt att hitta deras drömbil. Målsättningen är högsta kvalitet och på så sätt få nöjda kunder.

Kontakt:

VD/Säljare Ludwig Ellhage, + 46 (0) 738 06 10 82, ludwig@bilkompaniet.eu

www.Bilkompaniet.eu